Showroom Buitenleven geopend!

In deze showroom kunt u alles vinden met betrekking tot het buitenleven. Hierbij moet u denken aan verschillende aspecten van het buitenleven.

Zo hebben we een nog breder aanbod van terrasoverkappingen. Zowel van polycarbonaat als van veiligheids-glas. Zowel Polycarbonaat als veiligheids-glas is een materiaal wat duurzaam, lichtdoorlatend en warmtewerend is. Ook laat het door de coating bijna geen UV-straling van de zon door. Hierdoor verkleurt uw meubilair aanzienlijk minder.

Met een overkapping maakt u van uw terras een onderdeel van uw huis én tuin. Op deze manier kunt u nog langer genieten van een sfeervolle zomer.

Naast terrasoverkappingen hebben we ook een grote variatie aan barbeque's. En dan moet u niet denken aan de standaard barbeque's maar barbeque's die geheel op maat worden gemaakt zoals u dat wil van bijvoorbeeld merantie of zelfs teak.

En als u er toch bent kunt u gelijk een kijkje nemen bij onze tuinmeubels en verlichting voor buiten. Kortom, bij ons vind u alles voor het buitenleven. Graag verwelkomen we u in onze nieuwe showroom.

Zitje_showroom_Leppers_Zonwering  Tafel_Leppers_Zonwering  Gerritsen_Leppers_Zonwering

Terras_Leppers_Zonwering  Loungeset_Leppers_Zonwering

Zitje_showroom_Leppers

Terras_showroom_Leppers

  

 

 

 

 

 

 

 

Overzicht_showroom_Leppers

Sfeer_showroom_Leppers