Luxaflex terraszonwering

Luxaflex terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning. Er is een uitgebreide keuze aan mogelijkheden, modellen, uitvoeringen en montage. Groot voordeel is dat de Luxaflex terraszonwering ongehinderde doorloop onder de zonwering mogelijk maakt.

Luxaflex Fiora Grande & Compact

Dit systeem heeft een volledig gesloten cassettesysteem met een rustige en strakke vormgeving. De kast heeft kleine afmetingen maar is in grote breedtes verkrijgbaar. Hierdoor is de Luxaflex Fiora Grande zeer geschikt voor grote ramen, gekoppeld tot 12 meter.

Voor de kleine ramen, kleine terrassen en de smalle gevels is de Luxaflex Fiora Compact ontwikkeld. De cassette is net als bij de Luxaflex Fiora Grande compact, volledig gesloten en eenvoudig plat tegen de gevel aan te monteren.

Luxaflex Spectra Nova

De Luxaflex Spectra Nova is uniek in zijn eenvoud en design met zijn slanke vormgeving. Er is een enorme keuze aan doekdessins en cassettekleuren en hij is uitvoerbaar tot maximaal 5,5 meter breed. De Spectra Nova is zeer geschikt voor balkons.

Luxaflex Nexus

Wanneer u kiest voor terraszonwering dat comfort, luxe, design en gebruiksgemak van het allerhoogste niveau biedt, kiest u voor de Luxaflex Nexus. Deze zonwering is volledig naar uw wensen aan te passen door o.a. de optionele LED-verlichting, windbeveiliging en terrasverwarming. De Nexus is toepasbaar tot 6 meter breedte.

Voor alle Luxaflex terraszonweringen geldt dat de hardware leverbaar is in alle RAL-kleuren. Dankzij de grote keuze uit trendy acryl doeken past de terraszonwering van Luxaflex bij elke woning.huis voorzien van luxaflex zonwering