Luxaflex Duette Shades

Foto van Luxaflex Duette Shades

Duette Shades geeft u alle vrijheid om te variëren in lichtinval en sfeer in huis. En met de nieuwe bedieningssystemen zijn lange koorden ook verleden tijd. Hierdoor is de raambekleding een stuk kindveiliger.

De collectie Duette Shades van Luxaflex is flink vernieuwd en uitgebreid.

De Duette Shades zijn er in drie verschillende transparanties. Per raam kan bepaald worden hoe groot de lichtinval is en voor welke transparantie gekozen moet worden. Hierdoor krijgt ieder raam dezelfde uitstraling, terwijl de lichtinval per venster gereguleerd kan worden.

Foto van raam met Luxaflex Duette Shades

U kunt bovendien kiezen voor een Top Down/ Bottom Up-functie, waarmee de raambekleding op iedere gewenste positie op het raam geplaatst kan worden. 

Naast verschillende mate van transparanties bieden de Luxaflex Duette Shades talloze kleuren en stoffen aan. U kunt kiezen voor zonwering in één kleur of voor de mogelijkheid dat de achterkant wit is. De witte kleur levert een uniforme look aan de buitenkant en houdt in de zomer de warmte buiten. Door de unieke honingraatstructuur kunt u bij enkel glas het warmteverlies met wel 60 % terugdringen.