Leppers Screens

Met screens wordt het direct invallende zonlicht aangenaam gefilterd waarbij er toch voldoende zicht naar buiten blijft en het interieur zacht verlicht wordt. De warmtestraling wordt voor meer dan 80% geweerd waardoor de binnentemperatuur aangenaam blijft. Doordat het scherm een verticale luifel voor het venster vormt blijft het uitzicht en het contact met de buitenwereld bestaan.

Screens_Leppers_1

Screens_Leppers_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leppers screens worden in veel sectoren toegepast en is in het bijzonder toepasbaar voor vaste of naar binnen draaiende ramen en op plaatsen waar geen uitsteeksels tenaanzien van het gevelvlak gewenst zijn. Leppers screens zijn zeer geschikt voor grote bouwprojecten, waar aan de zonwering zeer hoge eisen worden gesteld. Bijvoorbeeld kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen en bejaardencentra alsmede in de particuliere sector. Om een zo optimaal mogelijk effect te bereiken is een vroegtijdig overleg tussen de ontwerper van het gebouw, de aannemer, de opdrachtgever en Leppers aan te bevelen.

Screens_Leppers_20215

Screen_afbeelding

 

  

 

 

 

 

 

 

Hieronder ziet u elektrisch bedienbare screens in frame kleur 7016 en doekkleur 70818. Dit project is samen met Harry Hardeman Staalconstructies uitgevoerd.