Jasno Shutters van Leppers

Foto van Jasno Shutters sluitingFoto van Jasno ShuttersFoto van Jasno Shutters bevestiging

Een Jasno shutter is een houten binnenluik welke bestaat uit één of meerdere panelen. Een paneel is een (houten) frame waarin verstelbare lammelen van 6 of 3,5 cm. zijn gemonteerd. 

Jasno shutters zorgen voor uitstraling, sfeer, comfort en privacy in ieder interieur.

Niet alleen in woonruimtes zijn ze decoratief en functioneel, maar ook in slaapkamers, badkamers of keukens dragen ze bij aan meer woongenot. Ze vormen opvallende elementen in het totaalbeeld en blijken echte blikvangers. Zowel in een klassiek interieur als in een moderne woonomgeving creëren ze speelse accenten of een sfeervolle spanning.

Diverse mogelijkheden

De lamellen kunnen met een bedieningslat op en neer bewogen worden. De breedte van een paneel varieert van 25 tot 55 cm. In overleg kunt u zelf bepalen uit hoeveel panelen uw shutter uiteindelijk zal bestaan. De panelen zijn met onzichtbare scharnieren aan elkaar verbonden en kunnen in vrijwel alle mogelijke RAL- en NCS-kleuren worden gespoten.

De hoogte van een paneel is maximaal 350 cm. Om de stijfheid van het paneel te waarborgen wordt er een tussenpaneel toegepast als het paneel hoger is dan 170 cm. De lamellen onder en boven het tussenpaneel zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Dat verruimt de mogelijkheden om met de gewenste inkijk “te spelen” of de lichtinval te verhogen.

Verzonken scharnieren

Schutterleverancier Jasno Shutters is momenteel de enige leverancier die succesvol gebruik maakt van zogenaamde verzonken scharnieren. Hierdoor zijn de scharnieren bij een gesloten shutter onzichtbaar. Daardoor is het uiterlijk rustig en strak. Verzonken scharnieren hebben bovendien het voordeel dat de panelen perfect op elkaar aansluiten. Jasno Shutters levert scharnieren in een messing of messing vernikkelde uitvoering.

 

Primewood shutters

Voor een exclusieve uitstraling van uw shutters kiest u voor onze FSC®-gecertificeerde Primewood shutters. Primewood shutters zijn vervaardigd uit het exotische en duurzame white teak. Dit is een exotische houtsoort, familie van de teak. De stevige, maar lichte houtsoort heeft een subtiele nerfstructuur. Het hout heeft een mat-zilveren kleur wat een zijdeachtige uitstraling geeft.

Kies voor Primewood shutters uit verschillende beitskleuren en wittinten uit de JASNO-collectie. Of ga voor uw persoonlijke kleur en maak uw keuze uit het vrijwel complete palet RAL-kleuren en NCS-kleuren. Primewood shutters zijn ook mogelijk met hygienilac: speciaal voor ruimtes waar steriele raambekleding vereist is.

Het is mogelijk om de Primewood shutters te laten zandstralen voordat de lak- of beitslaag wordt aangebracht. De shutterpanelen krijgen zo een duidelijkere houtstructuur, doordat de weke delen in het hout zijn weggespoten. Vooral bij gebeitste shutters zorgt deze afwerking voor een karakteristiek uiterlijk.

Voor meer informatie kijk op http://www.jasnoshutters.nl/.