Futurebox

De toekomst is verborgen, maar zo weet Leppers met dit futuristisch scherm ook verschillende onderdelen heel mooi af te schermen. Bij de futurebox gaan technisch vernuft en mooie vormgeving uitstekend samen.

U loopt over uw terras en ziet een prachtig ei-vormige cassette aan uw gevel van slechts 13 cm hoog, in de kleur die u zelf het mooiste vindt. Helemaal verborgen in die fraaie gesloten cassette bevindt zich uw terrasscherm dat zo optimaal wordt afgeschermd voor wind en vuil.

 

 

Met een druk op de knop van uw handzender (optioneel) ontvouwt zich een fenomenaal mooi terrasscherm waarvan u ook al geniet als de zon niet schijnt.

Het eerste opmerkelijke detail is dat u de doekrol niet ziet. Strak gespannen komt het doek uit de cassette en laat alleen maar zien wat mooi is. Daarom zijn ook de schroeven weggewerkt door sierlijke afdekkappen.

Opmerkelijk detail van de Futurebox is de hellingshoek welke u zelf kunt bepalen. Van 5 tot bijna 80 graden, waardoor u verzekert bent van optimale zonwering. Door deze grote hellingshoekvarianten is dit scherm een luxe alternatief van een uitvalscherm.